מדיניות הפרטיות

עודכן לאחרונה: 09/02/2017

מדיניות הפרטיות – שירותי "Take"

אנו ב"מובייל דאטה השקעות" בע"מ ח.פ. מס' 515390391 (להלן: "Take"), המנהלים את שירותי Take בכתובת המתחם www.take247.co.il ומעוניינים להעניק לך שירות הזמנת משלוחים ושירותים שונים דרך אפליקציית Take או באמצעות אתר (להלן: "האפליקציה"), מתייחסים בכבוד לפרטיותך כמשתמש באפליקציה זו. מדיניות פרטיות זו נועדה לסקור בפניך כיצד Take אוספת, משתמשת ושומרת אינפורמציה ומידע שהיא מקבלת מהאפליקציה והשירות. אם יש לך כל הערה או שאלה בנוגע למדיניות הפרטיות שלנו, אל תהסס ליצור עמנו קשר. מדיניות פרטיות זו מתייחסת ל"מידע אישי" כאינפורמציה המתייחסת במישרין לאדם או ישות ספציפיים לדוגמה שם, כתובת, מספר טלפון או מייל. מונחים נוספים במדיניות פרטיות זו הם בעלי המשמעות שניתנה להם בתנאי השימוש של Take, שגרסתה העדכנית זמינה בכתובת www.take247.co.il. מדיניות זו מנוסחת בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, והיא מתייחסת, כמובן, לשני המינים. האינפורמציה שאנו אוספים על מנת שנוכל להעניק לך את השירות (כפי שמוגדר בתנאי השימוש), תתבקש לספק מספר נתונים לצורך הרישום, לדוגמה שם פרטי ושם משפחה, כתובות, מספר טלפון ופרטי כרטיס אשראי ות.ז. כמו גם אינפורמציה נוספת ש-Take רשאית לבקש מעת לעת כפי שהוגדר במדיניות השימוש. עליך למסור רק פרטים מדויקים, נכונים ומלאים. זו החלטה שלך אם לספק לנו מידע אישי זה או לא, אך ייתכן ו-Take לא תוכל לספק לך את השירות באם לא תספק את כלל המידע המבוקש, באופן מדויק ונכון. Take שומרת לה את הזכות לבדוק את הפרטים והמידע הנמסרים לה ולסרב לפתוח משתמש בכל פגם שיתעורר במידע שנמסר. Take גם אוספת מידע כאשר אתה עושה שימוש בשירות, ובכלל זה פרטים אודות הזמנותיך, אמצעי התשלום שניתנו על ידך וכל מידע נוסף שתשתף במסגרת השימוש הסדיר בשירות ובמסגרת השתתפותך בהגרלות, חלוקת מתנות והטבות, תחרויות, ככל שנערוך, מפעם לפעם. ייתכן שהשירות גם יתעד מידע טכני מסוים באופן אוטומטי, כגון כתובת ה-IP שלך, מערכת התקן הנייד או המחשב שלך, מערכת ההפעלה והדפדפן שלך ומיקומך הפיזי. כמו כן – כתובות ה-URL של דפי האינטרנט שמהם הגעת לאתר, דפים בהם אתה מבקר באתר ודפים אליהם אתה עובר מיד עם יציאתך מהאתר. בנוסף למידע זה, Take שומרת לעצמה הזכות לקבל מידע על המשתמשים שלה מצדדים שלישיים. מידע זה יצורף למידע הקיים ברשותנו על מנת להבין את פרופיל הצריכה שלך כמשתמש ולהתאים לצרכיך את השירותים שאנו מציעים. המידע שאנו אוספים נשמר על-ידנו במאגר מידע וכל זאת על מנת לאפשר לך לקבל שירות יעיל, מהיר ואפקטיבי מהאתר, לשפר את התכנים המוצעים לך ועל מנת לעמוד בהוראות כל דין. Cookies האפליקציה שלנו משתמשת ב"עוגיות" (Cookies) ומשבצת "משואות רשת" (web beacons) לצורך תפעולה השוטף והתקין, ובכלל זה כדי לאסוף נתונים סטטיסטיים אודות השימוש באפליקציה, לאימות פרטים, כדי להתאים את האפליקציה להעדפותיך האישיות, כדי לייתר את הצורך בהזנת שם המשתמש והסיסמה שלך בכל פעם שאתה מבקר מחדש באפליקציה ולצורכי אבטחת מידע. חלק מה-Cookies יפקעו כאשר תסגור את הדפדפן ואחרות נשמרות על גבי הכונן הקשיח במחשב שלך. ה-Cookies יכולים להכיל מידע מגוון כדוגמת הדפים שבהם ביקרת, משך הזמן ששהית באפליקציה, מהיכן הגעת אל האפליקציה, מדורים, מידע שאתה מבקש לראות בעת הכניסה לאפליקציה ועוד. דפדפנים מודרניים כוללים אפשרות להימנע מקבלת Cookies. בנוסף, תוכל למחוק את ה-Cookies בכל רגע. אם אינך יודע כיצד לעשות זאת, בדוק בקובץ העזרה של הדפדפן שבו אתה משתמש. עם זאת, נטרול ה-Cookies עלול לגרום לכך שלא תוכל להשתמש בחלק מהשירותים והתכונות באפליקציה. מוצע שתעשה כן, רק אם אתה משוכנע שאינך רוצה שהאפליקציה תותאם להעדפותיך ובמקרה שאתה מעוניין שהאפליקציה לא תזהה אותך בכניסות חוזרות. החברה רשאית להתיר לחברות אחרות להציב באתר פרסומות ולנהל את מערך הפרסומות באפליקציה. אותן פרסומות, בהן אתה צופה בעת הביקור באתר, מגיעות ממחשביהן של אותן חברות או צדדים שלישיים אחרים. כדי לנהל את פרסומותיהן, חברות אלה מציבות Cookies במחשבך ומשבצות "משואות רשת" (web beacons) במודעות הפרסומת או בדפי האפליקציה. אלו מאפשרים להן לאסוף מידע על שימושך באפליקציה, למשל פרסומות שהוצבו באפליקציה ושצפית בהן. באופן זה הן מבקשות לנסות ולהתאים את הפרסומות שיוצגו בפניך לנושאים שיעניינו אותך. השימוש שחברות אלה עושות ב-Cookies וב-web beacons כפוף למדיניות הפרטיות שלהן ולא למדיניות זו. לחברות הללו אין גישה ל-Cookies ול-web beacons של האפליקציה ולאפליקציה אין גישה ל-Cookies ול-web beacons שלהן. אם אתה רוצה לבדוק את מדיניות הפרטיות של החברות המפרסמות או מנהלות את מערך הפרסום באפליקציה ולמנוע מהן לשלוח Cookies ו-web beacons אל המחשב שלך, תוכל לעשות כן באמצעות אתרי האינטרנט שלהן.

כיצד אנו משתמשים באינפורמציה

על מנת להעניק לך את השירות המבוקש, אנו נעביר את שמך, כתובתך ומספר הטלפון הנייד שלך לבית העסק ממנו ביצעת הזמנה. לצורך מתן השירות ולצורך שמירה על טיב השירות, אנו, בעל העסק או חברת השליחויות ניצור עמך קשר בכל אמצעי שסיפקת ובתוך האפליקציה עצמה. בית העסק אליו העברנו את הפרטים הללו מתחייב שלא לעשות כל שימוש במידע זה אלא כדי לספק לך את השירות המוזמן על-ידך. פרט למצוין במפורש במדיניות זו, Take לא תשתף שום מידע אישי שתספק עם צדדים שלישיים ללא אישורך המפורש, אלא אם אנו נדרשים על פי חוק, תקנות או צו שיפוטי. אנו עשויים להשתמש במידע אישי ומידע אחר באופן פנים ארגוני – למשל כדי לסייע באבחון בעיות עם השרתים שלנו, כדי לשפר את האלגוריתם שלנו ועל מנת להפוך את השירות שימושי יותר עבורך ועבור הלקוחות האחרים שלנו. על ידי ניתוח כלל המידע שאנו מקבלים, כולל פרטים אישיים, אנו עשויים לאסוף מידע סטטיסטי על פני מגוון רחב של משתמשים ("מידע סטטיסטי"). מידע סטטיסטי מסייע להבין מגמות ואת צרכי הלקוחות ויאפשר לנו להציע שירותים חדשים המותאמים לצרכי הלקוחות שלנו. השימוש במידע הסטטיסטי יעשה באופן פנימי בחברה, על ידי בתי העסק מהם מבצעים ההזמנות ועל ידי שותפים עסקיים שלנו כגון יועצים, ספקים, נותני שירותים, משקיעים וכל צד שלישי בהתאם לשיקול דעתה הבלעדי של החברה. החברה לא תחשוף בפני אותם צדדים ביודעין או במכוון את זהותך ללא הסכמתך. כיצד אנו שומרים על האינפורמציה כדי להגן על המידע האישי שנמסר לנו, Take מאמצת את סטנדרט אבטחת המידע המקובל בתעשייה, הן בעת מסירת המידע והן אחר שנמסר לנו. עם זאת, אין שיטת שידור אינטרנטית או שיטת אחסון אלקטרונית שהן בטוחות במאה אחוזים. לכן, על אף שאנו שואפים לשימוש באמצעים מסחריים מקובלים על מנת להגן על המידע האישי שלך, איננו יכולים להתחייב לביטחון מוחלט. אנו שומרים על המידע האישי לתקופה הדרושה באופן סביר כדי להשלים את המטרות שתוארו במסגרת מדיניות פרטיות זו, אלא אם כן תקופה ארוכה יותר נדרשת או מותרת על פי חוק. שיתוף עם חברים Take שומרת לעצמה הזכות להציע לך האפשרות לשתף את חבריך בשירות שאנו מציעים דרך דואר אלקטרוני, טלפון נייד או כל אמצעי אחר. ככל שתבחר להשתמש באפשרות זו ולשתף אותנו בפרטי חבריך, אנו מתחייבים להשתמש בפרטים אלו באופן חד פעמי ורק לצורך אותו תבחר. דיוור ישיר אלקטרוני אנו מעוניינים לשלוח אליך, מפעם לפעם, דואר אלקטרוני עם שירותינו ומוצרינו ושירותיהם ומוצריהם של אחרים כמו גם מידע פרסומי שאנו חושבים שיכול לעניין אותך. באפשרותך לבטל הסכמתך לקבל מידע זה בכל עת. גם אם תבטל הסמכתך לקבל מידע זה, החברה שומרת לה את הזכות לשלוח לך דואר אלקטרוני הקשור לשירותים ומוצרים שרכשת דרכנו על מנת להעניק לך את השירות כנדרש.

שירותים ואתרים של צדדים שלישיים

Take אינה אחראית לשימוש של מידע כלשהו על ידי צדדים שלישיים, ואיננו יכולים לערוב למדיניות הפרטיות של אותם צדדים שלישיים. לצורך מתן השירות המבוקש, השירות מקושר לאתרים ושירותים אלו של צדדים שלישיים עליהם אין לנו שליטה והשימוש בהם הינו על אחריותך בלבד. Take אינה יכולה לקחת אחריות על התכנים והשירותים של אותם צדדים שלישיים ואנו קוראים למשתמשים שלנו לנקוט משנה זהירות בשימוש באתרים ושירותים אלו. ילדים Take אינה אוספת מידע אישי ביודעין מילדים מתחת לגיל 14. פרסום חוות דעת Take רשאית לאפשר לך להזין חוות דעת בדבר השירותים שסופקו לך על ידי ספקי השירות השונים. הנך מסכים לפרסום של חוות דעת אלו באפליקציה ובאמצעי תקשורת נוספים, עם פרסום המידע האישי שסיפקת בעת הזנת חוות הדעת, לדוגמה שמך והתמונות שהעלת. זכות לעיין במידע לפי חוק הגנת הפרטיות, התשמ"א – 1981, כל אדם זכאי לעיין בעצמו, או על ידי בא-כוחו שהרשהו בכתב או על ידי אפוטרופוס, במידע שעליו המוחזק במאגר מידע. אדם שעיין במידע שעליו ומצא שאינו נכון, שלם, ברור או מעודכן, רשאי לפנות לבעל מאגר המידע בבקשה לתקן את המידע או למוחקו. אם בעל המאגר סירב, עליו להודיע על כך למבקש באופן ובדרך שנקבעו בתקנות. בנוסף, אם המידע שבמאגרי הנהלת האתר משמש לצורך פניה אישית אליך, בהתבסס על השתייכותך לקבוצת אוכלוסין, שנקבעה על פי אפיון אחד או יותר של בני אדם ששמותיהם כלולים במאגר ("פניה בדיוור ישיר"), כי אז אתה זכאי על-פי חוק הגנת הפרטיות לדרוש בכתב שהמידע המתייחס אליך יימחק ממאגר המידע. הנהלת האתר תמחק במקרה זה רק מידע הדרוש לה כדי לפנות אליך בהצעות מסחריות כאמור לעיל. שים לב כי מחיקת מידע עלולה למנוע ממך להמשיך ולקבל שירותים מהאתר. מידע הדרוש להנהלת האתר לשם ניהול עסקיה – לרבות מידע סטטיסטי, אנונימי או מצרפי למטרות ניתוח סטטיסטי ותיעוד פעולות מסחריות ואחרות שביצעת באתר – יוסיף להישמר על ידי הנהלת האתר על-פי דין, אך לא ישמש עוד לצורך פניות אליך. שימושים נוספים של המידע האישי שלך Take תשתף פעולה באופן מלא עם רשויות החוק ועם בתי המשפט המורים או מבקשים מאתנו לחשוף את הזהויות או השימושים של משתמשים החשודים בפעילות שאינה חוקית. אנו עשויים לחשוף מידע, אישי ושאינו אישי, על מנת להגן על האינטרסים המשפטיים שלנו או של משתמשינו. במקרה של מכירת העסק או חלק ממנו, אנו עשויים להעביר את מסדי הנתונים שלנו המכילים מידע. תחום שיפוט האפליקציה שלנו מאוחסנת במדינת ישראל וכפופה לחוקיה. אם אתה משתמש באפליקציה שלנו מאזור שיפוט אחר, שים לב כי אתה מעביר את המידע האישי שלך אלינו בישראל, באמצעות האפליקציה שלנו. בעצם השימוש שלך באפליקציה שלנו אתה מסכים לביצוע העברה זו והנך מתחייב לציית לחוקי מדינת ישראל בכל הנוגע לשימוש שלך באפליקציה ולהתקשרות ביננו. ככל שאתה משתמש באפליקציה מתחום שיפוט אחר, באפשרותך לעשות שימוש העומד בחוקים החלים בתחום שיפוטך בלבד. אם השימוש שלך באפליקציה הנו בלתי חוקי בתחום השיפוט שלך, אנא אל תשתמש באפליקציה. שינויים במדיניות הפרטיות אנו עשויים לעדכן מדיניות פרטיות זו מעת לעת ואנו ממליצים לך לסקור אותה באופן תקופתי. עודכן לאחרונה: 09/02/2017